Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di cipolla
- 30 g di burro
- 500 g di cimette di broccolo
- 150 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 2598 kJ / 621 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 40.9 g
- Błonnik
- 15.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di carote e mandorle
40min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Puré aromatico di zucca
40min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Burger di spinaci
40min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Purè di cavolo viola
40min