Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 2 ½ TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben (z. B. Steirer Kren), und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ¼ TL Salz
- 4 Scheiben Bauernbrot (siehe Tipp)
- 12 Scheiben Schwarzwälder Schinken
- 2000 g Wasser, lauwarm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lammhüften mit Speckbohnen
1j 30 menit
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1j 30 menit
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1j 30 menit
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1j 30 menit
Pochierte Eier
30 min