Salsa bernese

Salsa bernese

4.6 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 1272 mg
Białko 25 g
Kalorie 7784 kJ / 1859 kcal
Tłuszcz 195 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...