Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño Popper Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thanksgiving Gravy
20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Pico De Gallo
15 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 godz. 15 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Chicken Fajita Soup
50 min
Marry Me Chicken
40 min
Cantina Salsa
5 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min