Urządzenia i Akcesoria
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
2 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basil Pesto
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Basic Soup Purée
45 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min