Urządzenia i Akcesoria
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
2 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5h 15min
Hummus
10min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Nicoise Salad
1h 15min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Carrot Ginger Soup
20min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min