Urządzenia i Akcesoria
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
2 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Beet Hummus
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min