Paté di funghi
TM5 TM6

Paté di funghi

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 30 g di pane secco
  • 15 g di cipolla
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di burro salato morbido a pezzi
  • 250 g di funghi champignon a pezzi
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
757 kJ / 181 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy