Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pane secco
- 15 g di cipolla
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di burro salato morbido a pezzi
- 250 g di funghi champignon a pezzi
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bois boudran
10 Min
Salsa ai porcini
20 Min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Crema spalmabile di funghi
35min
Pesto di nocciole
10 Min
Tapenade
10 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Salsa peverada
30min
Piccoli panettoni
6h 40min
Crema di funghi e noci
15 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min