Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pane secco
- 15 g di cipolla
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di burro salato morbido a pezzi
- 250 g di funghi champignon a pezzi
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di porcini
45 Min
Paté di fegatini
30 Min
Pappa al pomodoro
35min
Peposo toscano
1h 30min
Patè di peperoncini
30 Min
Crostoni saporiti
35min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Schiacciata con l'uva
2h
Crema spalmabile di funghi
35min
Pan co' Santi
7 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40min