Arrosto di maiale ripieno con porri e noci

Arrosto di maiale ripieno con porri e noci

4.4 57 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di porri a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di salsiccia fresca spellata e a pezzi
  • 2 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di gherigli di noci
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
  • 200 g di pancetta affumicata a fette (spessore 0.5 cm)
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 300 g di patate novelle
  • 50 g di vino bianco secco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 38.1 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...