Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
TM6

Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6

4.4 (12 ocen)

Składniki

  • 4 filetes de sirloin de res, (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
  • 1 cdita de sal de grano, o al gusto
  • ¾ cdita pimienta negra molida, o al gusto
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • agua, para sumergir las bolsas
  • 1400 g de agua (aprox.), asegúrese que la bolsa esté completamente sumergida
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    lub 30 g de vinagre blanco
  • 50 g de echalot
  • 1 - 2 ramitas de estragón fresco, solamente las hojas
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
  • 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
  • 4 yemas de huevo
  • 1 cdita de sal, o al gusto

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
4835.1 kJ / 1155.6 kcal
Białko
70.9 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
92.9 g
Tłuszcz nasycony
46.8 g
Błonnik
0.8 g
Sód
1254.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy