Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
10 porciones

Składniki

Esponjado de guanábana
  • aceite vegetal el necesario para engrasar
  • 300 g de guanábana solo la pulpa sin semillas
  • 120 g de azúcar
  • 10 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 80 g de agua
  • 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
  • 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
  • 250 g de zarzamoras frescas
  • 80 g de piloncillo molido

Wartości odżywcze na 10 porciones

Kalorie 1062 kcal / 4460 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 247 g
Błonnik 20 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 197 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...