Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 5942 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2j 15 menit
Filete a la pimienta
20min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1h 15 min
Pollo entero a la cerveza
Keine Bewertungen
Hamburguesa bañada en salsa de queso
1h
Calzones
1h 30min
Rub Mediterráneo
5min
Sal de romero
5min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Hamburguesa trufada
40 min
Ensalada César con chipotle
30 min