Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de miel y romero
- 30 g de romero fresco
- 5 g de tomillo fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- ramas de romero fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 5942 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarones al ajillo
35min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Salsa de piña asada
20 min
Rub Mediterráneo
5 Min
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1h 30min
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3h
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1 Std.
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 Min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Tacos de camarón de la Viga
40 Min