
Urządzenia i Akcesoria
Makaron jajeczny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
200 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do posypania
-
2 jajka (rozmiar M)
-
1 łyżka oliwy z oliwek, extra virgin
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
242.6 kcal /
1015 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
38.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
31.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pierogi z kapustą i grzybami
2 godz. 40 min
Pączki
1 godz. 20 min
Majonez
5 min
Faworki - róże
1 godz. 10 min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2 godz. 15 min
Chlebki do żurku
2 godz. 40 min
Kiełbasa słoikowa
26 godz. 30 min
Makaron bezjajeczny
1 godz. 35 min
Pyzy z mięsem
1 godz. 20 min
Kluski śląskie
30 min
Pierogi ruskie
1 godz. 30 min
Lane kluski
25 min