Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mandorle pelate
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12610 kJ / 3014 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 308 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di prezzemolo
10 min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45min
Pesto light basilico e noci
10 min
Pesto di rucola
10 min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1h 30min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di nocciole
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min