Pesto di mandorle

Pesto di mandorle

4.3 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g

Składniki

  • 80 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di mandorle pelate
  • 10 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 200 g di olio di semi di mais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 1176.1 mg
Białko 58.6 g
Kalorie 12670.5 kJ / 3028.3 kcal
Tłuszcz 301.7 g
Błonnik 19 g
Tłuszcz nasycony 46.3 g
Węglowodany 37.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...