Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 21 oz water
- 20 oz potatoes, cut into pieces (2 in.)
- 3 garlic cloves, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 7 oz yellow onions, cut in wedges
- ½ jalapeño pepper, destemmed and deseeded
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 large eggs
- green onions, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084.9 kJ / 498.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 779.6 mg
Alternatywne przepisy
Spanish Rice
35min
Chicken Étouffée
1h 25min
Hash Brown Cups
1h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Tomato and Feta Pasta
50min