Urządzenia i Akcesoria
Feta and Olive Loaves
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
50 slices
Składniki
-
water10 ½ oz
-
olive oil3 oz
-
dried yeast2 packets/envelopes
-
bread flour25 oz
-
salt2 tsp
-
feta cheese cut into small pieces6 oz
-
yellow onions quartered2 oz
-
mixed olives pitted, drained and patted dry with a paper towel3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2 g
Kalorie
331 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wildberry Jam
1 godz.
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Easter Egg Bread Nests
2 godz. 40 min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 godz. 5 min
Yule Log Cake
3 godz.
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Boston Baked Beans
4 godz.
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Naan Bread
2 godz. 50 min
Rustic Bread
2 godz.
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Pretzel Bread
2 godz.