Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz water
- 3 oz olive oil
- 2 packets/envelopes dried yeast
- 25 oz bread flour
- 2 tsp salt
- 6 oz feta cheese, cut into small pieces
- 2 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz mixed olives, pitted, drained and patted dry with a paper towel
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Rustic Bread
2h
Cheddar Biscuits
20 Min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40 min
Goat Cheese Rolls
2h
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Cheese Biscuits
20 Min
English Muffin Bread
1h 20min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Potato Rolls
3h 25min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min