Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
TM6 TM5

Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 7 oz yellow onion, cut into quarters
  • 4 garlic cloves
  • 2 oz pancetta, cubed
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
  • 14 oz tomato purée (concentrated)
    lub 14 oz tomato passata
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • ½ oz balsamic vinegar
  • 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
  • 16 oz ground beef
  • ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz squid ink pasta (see Tip)
  • 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
  • 14 oz black lentils, canned, drained
  • grated Parmesan cheese, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2729.1 kJ / 649.8 kcal
Białko
56.5 g
Węglowodany
35.8 g
Tłuszcz
27.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
17.3 g
Sód
1522.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy