Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz yellow onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta, cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
lub 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 14 oz black lentils, canned, drained
- grated Parmesan cheese, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 35.8 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 17.3 g
- Sód
- 1522.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Salmon Miso Soup
30 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.