Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into quarters7 oz
-
garlic cloves4
-
pancetta cubed2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrot diced (approx. 1 carrot)3 oz
-
tomato purée (concentrated)14 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish4 sprigs
-
balsamic vinegar½ oz
-
beef stock paste (see Tip)1 tbsp
-
ground beef16 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
squid ink pasta (see Tip)8 oz
-
cherry tomatoes cut into halves9 oz
-
black lentils canned, drained14 oz
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1522.5 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Miso Soup
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lemon grass beef salad
30 min
Quick Beef Pho
45 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.