Pan de semillas rico en proteínas

Pan de semillas rico en proteínas

3.8 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
20 rebanadas

Składniki

  • 300 g de lentejas secas
  • 100 g de garbanzos secos
  • 100 g de copos de avena
  • 320 g de agua
  • 25 g de psyllium
  • 20 g de pipas de girasol (y algo más para espolvorear)
  • 20 g de pipas de calabaza (y algo más para espolvorear)
  • 20 g de semillas de sésamo tostado (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 10 g de vinagre de manzana
  • 30 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sód 184.1 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 526 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...