Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lentejas secas
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de copos de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 20 g de pipas de girasol (y algo más para espolvorear)
- 20 g de pipas de calabaza (y algo más para espolvorear)
- 20 g de semillas de sésamo tostado (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 10 g de vinagre de manzana
- 30 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 526 kJ / 125 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 184.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de lino y chía
40min
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Trufas de avena y algarroba
15min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Pan de nueces
55min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min
Pan alto en proteínas
9 Std.
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min