Urządzenia i Akcesoria
Glaseado blanco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
240 g
Składniki
-
200 g de azúcar
-
1 clara de huevo (35 g)
-
4 - 5 gotas de zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 240 g
Sód
45.8 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
3296 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
200.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema pastelera
10 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Almíbar básico
10 min
Merengue suizo
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Azúcar glas
5 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Crema de mantequilla
5 min
Fondant (pasta de azúcar)
5 min
Merengue italiano
20 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min