Petits cakes salés au chorizo et aux herbes

Petits cakes salés au chorizo et aux herbes

4.2 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    ½ bouquet
  • de ciboulette fraîche
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche
    ½ bouquet
  • de chorizo
    100 g
  • de beurre demi-sel
    35 g
  • de farine
    125 g
  • de levure chimique
    1 c. à café bombée
  • œufs
    2
  • d'huile de tournesol
    30 g
  • lait
    100 g
  • de sel
    ½ c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1700 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...