Petits cakes salés au chorizo et aux herbes

Petits cakes salés au chorizo et aux herbes

4.3 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet de persil frais
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche
  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 100 g de chorizo
  • 35 g de beurre demi-sel
  • 125 g de farine
  • 1 c. à café bombée de levure chimique
  • 2 œufs
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 100 g lait
  • ½ c. à soupe de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1700 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...