Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, plus extra dle chuti
- 250 gramů dlouhozrnné rýže, bílé (doba varu 12-16 minut)
- 2 vejce, omytá
- 120 gramů mrkve, na malé kostičky
- 280 gramů cukety, na malé kostičky
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji (hmotnost včetně oleje), okapaného, nakrájeného na kousky
- 100 gramů oliv, černých nebo zelených, celých nebo nasekaných
- 15 - 20 gramů nakládaných okurek, nakrájených na plátky
- 1 snítka máty, čerstvé, pouze listy
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
-
1 - 2
polévkové lžíce octa (opcjonalnie)
lub 1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy (opcjonalnie) - 7 cherry rajčat, nakrájených na poloviny nebo na čtvrtiny
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.95 g
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30 min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Salát ze sladké kukuřice, pórku a jablek
30 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Farfalle v italských barvách
30 min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Alpský sýrový toast
25 Min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 Min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min