Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
-
150 gramů žluté cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
2 konzervy rajčat (800 gramů)
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1000 gramů gnocchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30 minut
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1 godz. 15 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Špenátový salát s kuřetem a se sušenými rajčaty
35 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Gnocchi s avokádem
20 min