Wersje kompatybilne
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30min
Gnocchi s avokádem
20 Min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Farfalle v italských barvách
30min
Gnocchi trikolóra
25 Min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min