Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů čerstvého koriandru
- 80 gramů čedaru, na kousky
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 1 - 2 červené chilli papričky, čerstvé, bez semínek
- 20 gramů olivového oleje
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 500 gramů mletého krůtího masa
- 1 - 1 ½ čajové lžičky mleté papriky
- ½ čajové lžičky chilli, prášku
- 1 čajová lžička mořské soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 150 gramů sterilované kukuřice, okapané
- 400 gramů konzervovaných fazolí kidney bean, okapaných
- 100 gramů vody
- 250 gramů rýže basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orientální kuře v jogurtu
40 min
Karibské kari
45 min
Dušené hovězí stew
1h 40 min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25min
Kuřecí ragú
50min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min