Zelný hrnec s vepřovým masem
TM31 TM5 TM6

Zelný hrnec s vepřovým masem

4.9 (76 ocen)

Składniki

  • 200 gramů cibule, na půlky
  • 50 gramů másla, na kousky
  • 700 gramů vepřové plece, na kostičky (2 cm)
  • 250 gramů kysaného zelí, okapaného
  • 250 gramů žampiónů, napůl
  • 250 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
    lub 1 kostka masového bujónu
  • 20 gramů hladké mouky
  • 60 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů smetany
  • 25 gramů koňaku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička cukru
  • 20 gramů hořčice, kremžské
  • 1 polévková lžíce sušeného tymiánu

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1471 kJ / 352 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy