Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 100 gramů smetany
- 250 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu
lub 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 polévkové lžíce koření na pizzu
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička cukru
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 400 gramů těstovin, např. penne nebo fusilli
- 150 gramů špenátových listů, mražených, rozmrazených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2296 kJ / 549 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 82 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 8.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Milánské rizoto
30 min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h