Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 10 - 15 lístků bazalky, podle chuti, plus na ozdobu
- 400 gramů rajčat v plechovce
- 20 gramů bílého vína
- 800 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kostky (4 cm)
- 1 - 2 čajové lžičky soli, podle chuti
- 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře, podle chuti
- 480 gramů bílých fazolí, v plechovce, scezených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40p
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35p
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40p
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50p
Indické kuře v jogurtu
1óra
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45p
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30p
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40p
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 Min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40p
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45p