Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di zucchero a velo
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale in polvere
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 13030.8 kJ / 3111.8 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 401.1 g
- Tłuszcz
- 166.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pasta di zucchero
1h 10 min
Macaron al cioccolato
24h
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Profiteroles
2h
Glassa di zucchero
10 min
Cupcakes al cioccolato con glassa cocco-vaniglia (senza lattosio)
29 godz. 10 min
Bignè cake
4h
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Cupcake alla vaniglia
1h 30 min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Crema al burro al cacao
10 min
Glassa al cioccolato
20 min