Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina di grano tipo 405 o 550 + q.b. per infarinare
- 100 g di farina di segale tipo 1150
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 340 g di acqua
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane ripieno Margherita
3h 15min
Knöpfli all’aglio orsino
Nessuna valutazione
Yogurt fresco
11h 10min
Caramelle alle erbe aromatiche
1h 10 phút
Cipolle rosolate (200 g)
25min
Gelato veloce alla frutta
10min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Mousse di formaggio
10min
Focaccia al rosmarino
2h 30 phút
Mini-amaretti
1h 30min
Risotto alla parmigiana
30 dk
Pizza ai peperoni
1h 55 min