Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di zucchero
- 250 g di burro, morbido, a pezzi + q.b per il ferro per brezeli
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 500 g di farina
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 101 kJ / 24 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane per toast
3h
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Burro alle erbe aromatiche
5 Min
Foresta nera
2h 30min
Cracker al formaggio
2h 30min
Macarons al caramello
1 godz. 50 min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Panini al vapore con pulled pork
3h