Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di panna, min. 30% di grassi
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 31.1 g
- Tłuszcz
- 44.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulis di frutta
10 Min
Crema pasticcera
15 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Capuns grigionesi
35 min
Burro
40 Min
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Panna cotta
6h 10 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min