Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
750 g di panna, min. 30% di grassi
-
100 g di latte
-
100 - 150 g di zucchero a piacere
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.4 g
Kalorie
2217 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
44.3 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mousse al cioccolato
3 godz. 20 min
Farina di cereali o legumi
Brak ocen
Meringhe
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Crema gianduia
15 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 10 min
Crema catalana
40 min
Panini al müesli (dolci)
2 godz.
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Crema pasticcera
15 min