Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 180 g di olio di semi di colza
- 1 mazzetto di aneto fresco (20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di zucchero
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone
- 30 g di senape, delicata
- 30 g di senape al miele
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Insalata
- 2 cetrioli (750 g), a pezzi (4 cm)
- 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- ¾ cucchiaino sale
Pesce
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone, freschi (circa 150 g l’uno)
- 1 limone, biologico, la scorza grattugiata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3796 kJ / 906.5 kcal
- Białko
- 34.6 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 68.8 g