Vellutata di funghi champignon

Vellutata di funghi champignon

4.6 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di funghi champignon freschi, tagliati a metà
  • 500 - 600 g di acqua
  • 200 g di latte
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • 50 g di farina di grano
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di panna
  • 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di formaggio fuso (opzionale)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...