Soffritto di cipolle e aglio

Soffritto di cipolle e aglio

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 3.8 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 1059.6 kJ / 253.3 kcal
Tłuszcz 24.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...