Urządzenia i Akcesoria
Soffritto di cipolle e aglio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di cipolla a metà
-
1 spicchio di aglio
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3.8 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1059.6 kJ /
253.3 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tarte flambée con datteri e pancetta
Nessuna valutazione
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Nessuna valutazione
Insalata di pasta estiva con zucchine
30min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20min
Cottura del riso
25min
Cottura della pasta
25min
Uova sode
20min
Uova sode
20min
Fonduta di formaggio
20min
Frittata solo albumi
35min
Riso al pomodoro
30min
Polenta con ragù di funghi
45min