![Ganache Ganache](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB1EACB4-1879-4DE2-A5C9-663603C90F2A/Derivates/E9C307BD-F9D9-459D-842C-432F30B644FF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 80 g de crème
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
1hod. 15min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Muffins au chocolat
45min
Génoise
1 godz. 50 min
Sablés viennois au chocolat
50min
Mini-Donuts
2h 45 min
Brownies
1h
Cupcakes "cerveaux"
1hod. 40min
Glace vanille au caramel salé
14h
Cake marbré - Varoma
1 godz. 10 min
Sauce caramel
1h 30min
Petits pains burger (buns)
1hod. 45min