Urządzenia i Akcesoria
Ganache
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolat noir cassé en morceaux
-
80 g de crème
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bavarois aux 3 chocolats
4 godz.
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Forêt noire aux cerises amarena
5 godz.
Crème pâtissière
15 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Oignons grillés
25 min
Génoise
1 godz. 50 min
Pâte à choux
2 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Meringue
10 min
Cheesecake New York
6 godz. 30 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min