Biscuits au chocolat

Biscuits au chocolat

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
18 morceaux

Składniki

  • 110 g de beurre mou
  • 100 g de sucre
  • 1 sachet de sucre vanillé (± 8 g)
  • 2 œufs
  • 200 g de farine de blé
  • 180 g de farine de blé complet
  • ¼ c. à café de levure chimique
  • 230 g de chocolat fondant en morceaux
  • 110 g crème, à fouetter, 30-40% m.g.
  • 18 amandes blanchies
  • de dragées chocolatées colorées (opcjonalnie) type smarties

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 17.9 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 1053.9 kJ / 251.9 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...