Coq au vin

Coq au vin

4.7 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    80 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    1 c. à café
  • de paprika doux
    1 c. à café
  • cuisses de poulet, avec la peau et les os
    4
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • gousses d'ail
    2
  • de concentré de tomates
    30 g
  • de vin rouge sec
    200 g
  • de jambon cru, en dés
    200 g
  • de champignons
    400 g
  • de fond de bœuf
    300 g
  • de romarin, frais
    2 brins
  • de thym, frais
    1 brin
  • d'eau
    30 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 650 kcal / 2725 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...