Urządzenia i Akcesoria
Pork Tortas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pork
-
pork loin cubed (1½ in.), fat removed42 oz
-
orange juice (approx. 3 lg. oranges)5 oz
-
salt, coarse to taste2 tsp
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram (approx. 2 sprigs)1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
dried bay leaves2
-
vegetable shortening2 oz
Chili Sauce
-
1 - 2 oz fresh bird's eye chilies, to tastefresh 'chile de árbol' chilies to taste2 oz
-
water21 oz
-
tomatoes halved6 oz
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
Tomato Sauce
-
tomatoes quartered25 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions3 oz
-
water10 oz
-
dried Mexican oregano1 tbsp
-
salt1 tsp
-
cumin seed1 tsp
Tortas
-
yellow onions quartered9 oz
-
dried Mexican oregano3 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lg. lime)2 oz
-
salt1 tsp
-
bread rolls cut in half6
-
refried beans (approx. 16 oz)1 can
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2590 kJ /
619 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Pan de Muerto
4 godz.
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Huevos Rancheros
45 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min