Pozole Verde
TM6 TM5

Pozole Verde

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 5 ½ oz white onions, cut into pieces
  • 5 oz radishes, trimmed, halved
  • 17 oz green tomatillos, halved
  • ½ oz serrano chili, seeds optional, to taste
  • 60 oz water, divided
  • 5 leaves fresh epazote
  • 2 tbsp pumpkin seeds
  • 3 garlic cloves
  • 2 dried bay leaves
  • 1 sprig fresh thyme
  • 1 sprig fresh marjoram
  • 2 tsp salt, divided
  • 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
  • 2 tsp dried Mexican oregano, plus extra to serve
  • 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
  • 8 oz romaine lettuce, chopped
  • lime, to serve
  • chili powder, to serve
  • corn tostadas, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1824 kJ / 436 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy