Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã

Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

P/ guarnecer
  • folhas de aipo
    40 g
  • noz
    40 g
Vinagreta de romã
  • romã
    200 g
  • vinagre de sidra
    50 g
  • mostarda de Dijon
    20 g
  • azeite
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Salada
  • água
    500 g
  • sal
    2 c. chá de
  • trigo-sarraceno
    200 g
  • filetes de salmão
    600 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    1 fio de
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    25 g
  • couve branca cortada em pedaços
    300 g
  • espinafres
    150 g
  • romã
    150 g
  • queijo feta esfarelado
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 584 kcal / 2440 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...