
Urządzenia i Akcesoria
Falafels
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 24 godz.
30 pièces
Składniki
La veille
-
de pois chiches blancs secs200 g
-
de fèves sèches200 g
-
d'eau froide1500 g
Le jour même
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
de persil plat frais15 g
-
de coriandre fraîche15 g
-
de cumin en poudre3 c. à café
-
de ras el-hanout2 c. à café
-
de sel1 c. à café
-
d'huile de friture300 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
81 kcal /
323 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade au Liban
11 Przepisów
Francja
Francja