Falafels

Falafels

3.9 40 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 24 godz.
30 pièces

Składniki

La veille
  • de pois chiches blancs secs
    200 g
  • de fèves sèches
    200 g
  • d'eau froide
    1500 g
Le jour même
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de persil plat frais
    15 g
  • de coriandre fraîche
    15 g
  • de cumin en poudre
    3 c. à café
  • de ras el-hanout
    2 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile de friture
    300 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 81 kcal / 323 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...