Jus multivitaminé de légumes

Jus multivitaminé de légumes

3.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 verres

Składniki

  • de poivron rouge épépiné
    80 g
  • de tomates bien mûres, épluchées et épépinées
    100 g
  • de carottes coupées en morceaux
    50 g
  • d'eau bien fraîche
    80 g
  • de persil plat frais
    2 - 3 brins
  • de coriandre fraîche
    2 - 3 brins
  • de jus d'orange
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    1 trait
  • de sel de céleri à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 19 kcal / 82 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...