Jus multivitaminé de légumes

Jus multivitaminé de légumes

3.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 verres

Składniki

  • 80 g de poivron rouge épépiné
  • 100 g de tomates bien mûres, épluchées et épépinées
  • 50 g de carottes coupées en morceaux
  • 80 g d'eau bien fraîche
  • 2 - 3 brins de persil plat frais
  • 2 - 3 brins de coriandre fraîche
  • 50 g de jus d'orange
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
  • 1 - 2 pincées de sel de céleri à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Białko 1 g
Kalorie 82 kJ / 19 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...