
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de poivron rouge épépiné
- 100 g de tomates bien mûres, épluchées et épépinées
- 50 g de carottes coupées en morceaux
- 80 g d'eau bien fraîche
- 2 - 3 brins de persil plat frais
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche
- 50 g de jus d'orange
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 1 - 2 pincées de sel de céleri à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 19 kcal / 82 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Węglowodany
- 4 g
- Błonnik
- 1 g