
Urządzenia i Akcesoria
Purée de pommes de terre et de légumes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de légumes (citrouille, carottes, céleri-rave, igname, petits pois, chou-fleur ou brocoli par ex.), coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")400 g
-
de pommes de terre farineuses épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm)600 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de lait250 g
-
de beurre30 g
-
de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1099 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja