Urządzenia i Akcesoria
Sorbet aux fruits
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
60 - 100 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
-
500 g de fruits frais variés coupés en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
-
2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
-
1 blanc d'œuf (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
554 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Glaces et sorbets
8 Przepisów
Francja
Francja
Best of glaces et sorbets
24 Przepisy
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Je crée de la magie dans ma cuisine
30 Przepisów
Francja
Francja
Les promesses du Thermomix®
207 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pain express
1 godz. 15 min
Crème fouettée
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Glace à la vanille
12 godz.
Glace au chocolat
12 godz.
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Granité de fruits frais
5 min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace aux fruits
5 min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Velouté de potiron et crevette
35 min