Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 100 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de fruits surgelés, coupés en morceaux (voir rubrique "Conseil(s)")
- 2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
- 1 blanc d'œuf (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 554 kJ / 133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
-
Best of glaces et sorbets 24 Przepisy, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Purée de pommes de terre et de légumes
45 Min
Brioche
8 godz.
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Pain express
1小时 15 分钟
Crème fouettée
10min
Pain au lait
2h 20 min
Sauce orange-curry
10min
Glace à la vanille
12h
Granité de fruits frais
5 dk
Glace aux fruits
5 dk
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 Min
Velouté de potiron et crevette
35min