![Sirop au chocolat Sirop au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1AB2E65F-16FB-4D6F-8C79-3FEB2E7C6EF5/Derivates/71D61C63-365B-4394-8E01-36E7D33DB4B2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 250 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 100 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 700 kJ / 167 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Crème fouettée
10 Min
Sucre glace
5 Min
Glace aux fruits
5 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Biscuits au beurre
50 Min
Sorbet aux fruits
10 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Sauce au yaourt
5 Min
Granité de fruits frais
5 Min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min