Urządzenia i Akcesoria
Sirop au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
½ gousse de vanille coupée en morceaux
-
250 g d'eau
-
1 pincée de sel
-
100 g de cacao en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
700 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscuits au beurre
50 min
Macédoine du jardin
30 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème fouettée
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Glaçage au beurre
5 min
Crème caramel
3 godz.
Sauce orange-curry
10 min
Purée de pommes de terre et de légumes
45 min
Sauce au yaourt
5 min
Granité de fruits frais
5 min
Velouté de potiron et crevette
35 min