
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive25 g
-
cube de bouillon de volaille émietté1
-
d'ail en poudre1 pincée
-
d'origan déshydraté1 c. à café
-
de chorizo coupé en rondelles100 g
-
de champignons de Paris en conserve (opcjonalnie) égouttés et coupés en lamelles80 g
-
de sauce tomate maison300 g
-
d'eau600 g
-
de pâtes sèches, type penne300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
303 kcal /
1270 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEST OF - Back to school
17 Przepisów
Francja
Francja

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada