Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
TM6 TM5

Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

4.3 (3 oceny)

Składniki

Soy-Free Tofu

  • 11 oz dried chickpeas
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp ground cumin
  • 26 ½ oz water
  • 3 oz vegetable oil

Sriracha Dipping Sauce

  • 2 garlic cloves
  • 1 oz fresh ginger, peeled
  • 4 oz sriracha sauce
  • 4 oz lime juice
  • 2 oz water
  • 1 ½ oz maple syrup
  • 10 oz lettuce
  • 10 oz bean sprouts
  • 12 oz carrots, julienned
  • 12 oz mixed bell peppers, red and yellow, julienned
  • 8 oz purple cabbage, julienned
  • 4 oz sugar snap peas

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2335 kJ / 558 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
14 g
Sód
1077 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy