Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 portions

Składniki

Soy-Free Tofu
  • dried chickpeas
    11 oz
  • salt
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • water
    26 ½ oz
  • vegetable oil
    3 oz
Sriracha Dipping Sauce
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled
    1 oz
  • sriracha sauce
    4 oz
  • lime juice
    4 oz
  • water
    2 oz
  • maple syrup
    1 ½ oz
  • lettuce
    10 oz
  • bean sprouts
    10 oz
  • carrots julienned
    12 oz
  • mixed bell peppers, red and yellow julienned
    12 oz
  • purple cabbage julienned
    8 oz
  • sugar snap peas
    4 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 558 kcal / 2335 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 71 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1077 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...