Urządzenia i Akcesoria
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 portions
Składniki
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sriracha sauce4 oz
-
lime juice4 oz
-
water2 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
lettuce10 oz
-
bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1077 mg
Białko
21 g
Kalorie
2335 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegan Pesto
10 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Black Bean Brownies
35 min