Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
601.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
2911 kJ /
695.7 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Poppy Seed Dressing
5min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Crab Cakes
1h 35min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Ranch Dressing
2h 15min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Italian Salad Dressing
5min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min