Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
601.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
2911 kJ /
695.7 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
French Dressing
10 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min