Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
601.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
2911 kJ /
695.7 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Raspberry Vinaigrette
10 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Lemon Risotto
30 min
Italian Salad Dressing
5 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min