Blood Orange Balsamic Vinaigrette

Blood Orange Balsamic Vinaigrette

3.6 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar

Składniki

  • olive oil
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • blood orange juice (from 1 orange)
    3 oz
  • balsamic vinegar
    1 oz
  • honey
    1 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 jar

Sód 601.5 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 2911 kJ / 695.7 kcal
Tłuszcz 56.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...