Urządzenia i Akcesoria
Sausage Stuffed Kabocha
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Vegetarian Chili
50 min