Urządzenia i Akcesoria
Sausage Stuffed Kabocha
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Steel Cut Oats
35 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Chicken Mole
50 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 godz. 30 min
Black Beans
30 min