
Urządzenia i Akcesoria
Sausage Stuffed Kabocha
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcjonalnie)1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
261 kcal /
1092 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Key Lime Pie
4 godz. 40 min