Urządzenia i Akcesoria
Sausage Stuffed Kabocha
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcjonalnie)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Coconut Cream Pie
4 godz. 50 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min