Sausage Stuffed Kabocha

Sausage Stuffed Kabocha

4.9 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • kabocha squash (3-5 lbs)
    1
    1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)
  • non-stick cooking spray
  • day old bread cubed (½ in)
    10 oz
  • Parmesan cheese in pieces
    1 oz
  • bread crumbs
    1 oz
  • purple onion in pieces
    8 oz
  • carrot in pieces
    3 oz
  • celery in pieces
    3 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • fresh sage leaves to taste
    3
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)
    4 oz
  • Italian sausage casings removed, broken in pieces
    8 oz
  • dried cranberries
    2 oz
  • pine nuts
    2 oz
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • maple syrup (opcjonalnie)
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1092 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...