
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia spinaci e olive
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva90 g
-
di olive verdi in salamoia, denocciolate85 - 90 g
-
di acqua400 g
-
di spinaci baby freschi140 g
-
di farina manitoba620 g
-
di lievito di birra disidratato10 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di zucchero1 pizzico
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati2 rametti
-
di sale grosso1 cucchiaino colmo
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
583 kcal /
2439 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
78 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verde nel piatto
9 Przepisów
Włochy
Włochy