Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Pane al semolino
4 Std.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2j 30 menit
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Pizza del pastore
5 godz.
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Focaccia al pesto
3h 40min