Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pane alla ricotta
3 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min