Urządzenia i Akcesoria
Soubise sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2071.9 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2855 kJ /
679.8 kcal
Tłuszcz
52.7 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple, leek and sage sauce
15 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Crème brûlée
7 godz.
Apricot liqueur
1 godz.
Seafood con arroz
45 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Meringues
5 godz.