Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions, cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 2855 kJ / 679.8 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 41.2 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.3 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 2071.9 mg
Alternatywne przepisy
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Caramel sauce
1h 30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Cheese soufflés
30 min
Crème anglaise
15min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13u.
Brandy custard (TM6)
15min