Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda, preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Asparagi in conserva
1 godz. 30 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Tortino di verdure al Bitto
1 godz. 10 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Sciroppo di mirtilli
24h 15 min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 min
Rabaton
1h
Bagna cauda
35 min