Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Corona di pan di pizza
4h
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Millefoglie pepe e origano
4h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Focaccia allo yogurt
3h
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7ωρ.
Panini alla zucca
4h
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min